SRS predala izbornu listu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS predala izbornu listu

BEOGRAD, 18. marta 2012. (Beta) - Srpska radikalna stranka predala je u nedelju uveče Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za parlamentarne izbore zakazane za 6. maj.

BEOGRAD, 18. marta 2012. (Beta) - Srpska radikalna stranka predala je u nedelju uveče Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za parlamentarne izbore zakazane za 6. maj.Izborna lista će se zvati "Srpska radikalna stranka - doktor >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vojislav Šešelj".Podnosilac liste, funkcionerka radikala Vjerica Radeta rekla je novinarima u Skupštini Srbije da je ta stranka prikupila više od od 11.500 potpisa, a da je prvi na izbornoj listi predsednik stranke Vojislav Šešelj."Gradjani će na Djurdjevdan birati izmedju Tadićeve i Nikolićeve EU i izmedju Srbije koja neće u Evropsku uniju, Srbije koja će nuditi nova radna mesta i koja će se iskreno boriti protiv korupcije i kriminala. Znači Srbije koju nudi Srpska radikalna stranka", rekla je ona.Pre radikala izbornu listu je predala Demokratska stranka.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Izbori

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.