OGNJEN OŽEGOVIĆ: Ostaje žal za prvom utakmicom, ali želimo da dostojanstveno završimo posao

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Ostaje žal za prvom utakmicom, ali želimo da dostojanstveno završimo posao

Napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović rekao je nakon pobede nad Crvenom zvezdom u revanšu polufinala Kupa Srbije da je njegova ekipa time pokazala da je po kvalitetu izjednačena sa protivnikom, kao i da se sada okreće preostalim prvenstvenim utakmicama.

– Ostaje žal što nismo izvukli povoljniji rezultat u prvom susretu, ali smo pobedom pokazali da smo u egalu sa Crvenom zvezdom što se tiče kvaliteta – rekao je Ožegović, koji je strelac prvog pogotka u revanšu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Čukarički je u drugoj utakmici polufinala Kupa Srbije 9. maja pobedio Crvenu zvezdu na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa 2:1 (1:0), a u prvoj kod kuće 26. aprila izgubio 4:1, pa se Zvezda sa ukupnim rezultatom 5:3 plasirala u finale.
Ožegović je na jučerašnjem gostovanju postigao gol na samom početku utakmice u četvrtom minutu kada je glavom poslao loptu u mrežu protivnika. To je ujedno i njegov prvi pogodak na našem najvećem stadionu poznatoj Marakani, a sa 13 golova u prvenstvu napadač Brđana je peti na listi od 25 najboljih strelaca Superlige Srbije.
– Jeste to moj prvi pogodak na Marakani, ali nije to ništa specijalno. Drago mi je što sam postigao gol za svoju ekipu – okrećemo se prvenstvu, da pobedimo u sve tri utakmice i da potvrdimo naš kvalitet. Dostojanstveno da završimo takmičenje – kaže Ožegović.
FOTO: STARSPORT

Na pitanje da li će mu preostali mečevi koristiti da se još bolje pozicionira na listi strelaca Ožegović ističe da igra pre svega za tim.
– Imao sam lošu prvu polusezonu, ali nadomestio sam u drugom delu. Iskoristiću ove tri utakmice da odigram pre svega bolje za tim, pa ako dodje još mojih golova dođe.
Inače, mladi napadač je prošlog leta došao u Čukarički na godinu dana, a nedavno je produžio ugovor za još toliko.
Čukarički je deveti na tabeli odnosno najbolje plasirana ekipa u plej-aut grupi sa 29 bodova i u predstojećem 35. kolu dočekuje subotički Spartak u subotu 13. maja od 19 časova. Do kraja prvenstva ostalo je tri kola odnosno Čuki posle susreta sa Spartakom, gostovanje u Novom Pazaru i u poslednjem 37. kolu 21. maja dočekuje beogradski Rad.
The post OGNJEN OŽEGOVIĆ: Ostaje žal za prvom utakmicom, ali želimo da dostojanstveno završimo posao appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADAČ ČUKE PORUČUJE: Mi i Zvezda smo u egalu što se tiče kvaliteta!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2017

Možda je za Čukarički kao klub ova sezona svakako za zaborav, ali njihov napadač Ognjen Ožegović ne može to da kaže...Sa 13 golova u domaćem šampionatu, Ožegović je 5. najbolji strelac. A gol je dao i u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde na Marakani...- Ostaje žal...

Nastavak na Telegraf.rs...

Ožegović: Izjednačeni smo u kvalitetu za Zvezdom

Izvor: B92, 10.Maj.2017

Napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je njegova ekipa pokazala da je po kvalitetu izjednačena sa protivnikom. "Ostaje žal što nismo izvukli povoljniji rezultat u prvom susretu, ali smo pobedom pokazali da smo u egalu sa Crvenom zvezdom što se tiče...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.