Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2021, 14:24

Gerić: E, moj šampione… Ušao si u Mordor i postao Golum koji traži ‘prekrasnog’

Prvi čovek opštine Novi Beograd, bivši vaterpolista, možda i najbolji na svetu, gostovao je sinoć (9. maj) u emisiji “Utisak nedelje” na Novoj S.
Jedna od glavnih tema o kojoj je pričao Aleksandar Šapić bila je sve izglednije spajanje njegove stranke sa vladajućom Srpskom naprednom strankom, kao i o ‘rupama u zakonu’ putem kojih je zapošljavao svoje kadrove.
Njegov nastup bio je vrlo zapažen i mnogi su putem društvenih mreža komentarisali Šapićeve stavove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a pojedini su bili i otvoreno zgroženi.
Legenda srpske odbojke, Andrija Gerić bio je jedan od tih koji su bili razočarani Šapićem danas.
On je uz njegovu sliku iz emisije, napisao i žestoku kritiku.
„E moj ex-sportisto, ušao si u Mordor i postao neka vrsta Goluma koji traži Precioussss“, napisao je Gerić aludirajući na čuveni lik iz serijala „Gospodar prstenova“ koji po svaku cenu želi da se dočepa moći, a vladajuću stranku sa izvorom sveg zla, Mordorom.
Uz pitanje „meni tužno, a vama“, Gerič je prokomentarisao i Šapićev celokupni politički opus.
„Politika, kvari ljude u zemlji Srbiji. Fantastične sportiste pretvori u nešto totalno „nefantastično““ napisao je Gerić.
Izvor: Nova
Kurir spremio naslovnu sa 4 Šapićeve buduće funkcije, pa brzinski promenio odluku

Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Srpska Napredna Stranka,   Odbojka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.