GUŽVE Veći broj vozila zbog prvomajskog uranka i lepog vremena

Izvor: Blic, 01.Maj.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE Veći broj vozila zbog prvomajskog uranka i lepog vremena

Prvomajski uranak i lepo vreme bez kiše su razlog nešto većem broju vozila i malo pojačanom saobraćaju na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i na naplatnim rampama, vozačima će biti potrebno više pažnje i strpljenja jer će ih pored suvih kolovoza i povoljnih vremenskih prilika na pojedinim deonicama čekati usporena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vožnja zbog započetih radova.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" i Sektor naplate putarine će tokom predstojećih prvomajskih praznika intezivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Republici Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom.

Učesnici u saobraćaju putarinu mogu da plaćaju u dinarima i evrima, putem platnih kartica kao i elektronskom naplatom putarine, bez zaustavljanja.

AMSS preporučuje vozačima da pripreme tačan iznos putarine radi bržeg prolaska kroz naplatne stanice čime će se izbeći veća zadržavanja.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenski uslovi povoljni za vožnju

Izvor: Blic, 01.Maj.2015

U Srbiji će danas vreme biti sunčano i toplije, što će pogodovati svima koji putuju za praznik, a zbog prvomajskog uranka treba očekivati nešto više vozila i malo pojačan saobraćaj na drumovima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima...Kako je saopštio...

Nastavak na Blic...

Čekanje na graničnom prelazu oko 45 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2015

Na graničnom prelazu Kotroman ka Bosni i Hercegovini putnička vozila zadržavaju se oko 45 minuta prema podacima Uprave granične policije, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije...Zadržavanja putničkih vozila na drugim graničnim prelazima je od 15 do 30 minuta...Saobraćaj na putevima u Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.