VOICE: TV Prva i TV O2 prodate Srdjanu Milovanoviću, doskorašnjem vlasniku Kopernikusa

Izvor: Beta, 04.Dec.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOICE: TV Prva i TV O2 prodate Srdjanu Milovanoviću, doskorašnjem vlasniku Kopernikusa

"Prva srpska televizija" i Televizija O2 prodate su doskorašnjem vlasniku firme "Kopernikus Technology", Srdjanu Milovanoviću, objavio je večeras Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).Izvori VOICE-a su kazali da zvanično saopštenje povodom prodaje još nije stiglo ni zaposlenima u kompaniji, ali da se narednih dana očekuje i da se to saopšti javnosti.Po tvrdnjama izvora, promenom vlasništva neće doći do promene uprave televizije.Nezvanično, glavna promena će biti u "dodatnom favorizovanju Srpske napredne stranke", s obzirom na to da je brat Srdjana Milovanovića, novog vlasnika, Zvezdan Milovanović - poverenik SNS za Niš.VOICE navodi da je Srdjan Milovanović kao jedan od vlasnika, nedavno "Kopernikus" prodao "Telekomu Srbija". Novinari portala "Raskrikavanje" su tada uvidom u poslovnu dokumentaciju utvrdili da je Srdjan Milovanović svoje poslove u Srbiji godinama vodio sa "ofšor destinacija".Doskorašnji vlasnik Prve televizije bio je Grk Teodoros Kirijaku, vlasnik "Antenna Media Group" iz Atine. Pored "zemaljskih kanala" s nacionalnom frekvencijom, Prve srpske televizije i televizije O2, u sklopu kompanije su i kablovski kanali Prva Plus, Prva Life, Prva World, Prva Kick i Prva Max.
Pogledaj vesti o: Prva Srpska Televizija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VOICE: TV Prva i TV O2 prodate Srđanu Milovanoviću, doskorašnjem vlasniku Kopernikusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2018

"Prva srpska televizija" i Televizija O2 prodate su doskorašnjem vlasniku firme "Kopernikus Tećnology", Srđanu Milovanoviću, objavio je večeras Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE)...Izvori VOICE-a su kazali da zvanično saopštenje povodom prodaje još nije stiglo ni zaposlenima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.