Prodavac na pijaci ubio kolegu, pa pucao sebi u usta

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Feb.2013, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavac na pijaci ubio kolegu, pa pucao sebi u usta

Prodavac na Vidikovačkoj pijaci ubio je metkom iz revolvera kolegu, a zatim je izvršio samoubistvo, saznaje Prva srpska televizija.  Svađa dvojice prodavaca oko tezge na…
Prodavac na Vidikovačkoj pijaci ubio je metkom iz revolvera kolegu, a zatim je izvršio samoubistvo, saznaje Prva srpska televizija.  
Svađa dvojice prodavaca oko tezge na pijaci izbila je oko 10.30 sati u Ulici patrijarha Joanikija 37 u Rakovici ispred prodavnice "Gricko".
U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << trenutku, ubica je izvukao revolver i pucao u kolegu, a potom je otišao iza obližnje prodavnice "Maksi". Tu je ispalio metak sebi u glavu.

- Niko nije obraćao pažnju šta njih dvojica rade ispred radnje. Čak se nije čula ni galama - objašnjvaju prodavci sa pijace.

Porptarol Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Tanjug da je muškarac star oko 40 godina, za koga se pretpostavlja da je ubijen, imao prostrelnu ranu u grudnom košu i da su lekari konstatovali njegovu smrt.

- Konstatovana je i smrt drugog muškarca, starog oko 50 godina, koji je, kako se pretpostavlja, pucao u prvog - objasnila je Macura.

On je imao izlaznu ranu na temenu, a pretpostavlja se da je pucao sam sebi u usta, dodala je Macura.
 
FG_AUTHORS: Timočke Vesti
Read more http://www.prva.rs/sr/vesti/hronika/story/21867/Prodavac+na+pijaci+ubio+kolegu,+pa+pucao+sebi+u+usta.html

Pogledaj vesti o: Prva Srpska Televizija

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.