Izvor: CrnaHronika.rs, 19.Jun.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iskasapila muža!

Mržnja - Srđan Milenković iz Prokupca zadobio 20 uboda lovačkim nožem kada je na njega, dok je spavao, nasrnula nevenčana supruga D. R. Ljubav - I pored brojnih povreda i nesnosnih bolova ranjeni muž pokušao je da je zaštiti tako što je istražne organe upućivao na lažni trag.D. R. (39) iz Prokuplja pokušala je da ubije nevenčanog supruga Srđana Milenkovića (40) zadavši mu više od 20 uboda lovačkim nožem. Srećom, povrede nisu opasne po život, ali je zanimljivo da je stradali pokušao da zaštiti ženu, odbivši u prvi mah da prizna ko ga je napao.
Ipak, policija je osumnjičenoj odredila meru zadržavanja do 48 sati, dok je nesrećni Srđan zbrinut na odeljenju Urgentne medicine prokupačke bolnice, odakle je, posle hirurške intervencije, prebačen na odeljenje intenzivne nege. Do bračne „razmirice' došlo je tokom pretprošle noći u prokupačkom selu Donja Rečica, kada je D. R. dohvatila nož i izbola nevenčanog muža po leđima, glavi, grudnom košu, ekstremitetima i polnom organu. Srećom, plitke rane nisu ugrozile Srđanov život.
Napad ljubomore
- Zbog povreda koje su mu nanete oštrim predmetom, kako je sam izjavio, doveden je na odeljenje Urgentne medicine, gde su gotovo sve posekotine ušivene. Urađen mu je i ultrazvučni pregled i rendgen i ustanovljeno je da povrede nisu opasne po život, ali je ipak zadržan na intenzivnoj nezi - kaže načelnik hirurškog odeljenja prokupačke bolnice dr Goran M. Tanović. On dodaje da su konsultovani i ortoped i urolog zbog rana.
Povređeni S. M. se i pored jakih bolova dobro oseća, a istražnim organima je najpre odbio da kaže ko ga je izbo.
- Prvo je tvrdio da ne zna jer je spavao, i da su neki nepoznati ljudi to učinili. Ipak, otkrili smo da mu je to učinila D. R., što je na kraju i sam priznao - kaže izvor blizak istrazi.
Bolnica u Prokuplju
Novinar Pressa uspeo je da dođe do povređenog Srđana i u kratkoj izjavi nam je potvrdio da ga je ipak napala D. R.
- Samo je razbila vrata usred noći dok sam spavao u sobi i počela da me ubada. Ne sećam se svega i, dok sam se opasuljio, prošao je voz. Prvo me je ubola ispod rebra, pa nisam mogao da ustanem i da se branim - kaže Srđan, dodajući da ima jake bolove.
On nam je ispričao da je D. R., pošto ga je izbola nožem, pozvala taksi koji ih je prebacio do njenog stana u Prokuplju, a zatim je otišao u Urgentni centar.
- Uradila je to iz ljubomore. Nismo živeli zajedno, a ona je po mesec dana bila sa mnom, a onda je nije bilo isto toliko, da bi se posle opet pojavila. Sada, posle svega, neću više da budem sa njom, naći ću drugu ženu kad ozdravim - kaže Srđan.
Muž ju je zlostavljao
Inače, Srđan Milenković ima devetoro dece iz dva braka. Sa prvom suprugom ima četvoro dece, a najstariji sin mu je nastradao prošle godine. Sa D. R. ima petoro dece, ali su sva data hraniteljskim porodicama, jer već dugo, kako tvrde meštani Donje Rečice, ovaj nevenčani par ima problema.
- Srđan je sklon alkoholu i, koliko znam, stalno ju je maltretirao. Često su se svađali, zbog toga je neretko i bežala od kuće. Posle, on bi je vraćao, ali se priča iznova ponavljala. Dok je bio u zatvoru uglavnom je tu živela, a nakon njegovog izlaska, više je bila na ulici - kaže jedan od meštana, dalji Srđanov rođak, poznavalac njihove porodične situacije.
PorodiČna drama u toplici
Druge komšije nisu želele da se izjašnjavaju o zbivanjima prethodne noći, jer kažu da ništa nisu videli ni čuli, premda su im kuće jedna uz drugu.
- Od njih nećete saznati ništa, jer niko ne želi da se meša u privatne živote. Sem toga, verovatno izbegavaju i da se zamere Srđanu. Iskreno, razumem to što je uradila, jer je bila na velikim mukama. Stalno ju je za nešto optuživao, čak i za neveru što, koliko znam, nije tačno. Deca su im divna i prava je šteta što žive po tuđim kućama - dodaje naš sagovornik.
Biljana Roganović
Ilustracija, Izvor: pressonline.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.