Zbog novih priključaka bez vode deo Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2024, 11:27

Zbog novih priključaka bez vode deo Prokuplja

Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne linije i vodovodnih priključaka, JKP Gradski vodovod najavio je privremenu obustavu vodosnabdevanja u određenim delovima Prokuplja. Od danas do četvrtka vode bez vode će biti potrošači u ulicama Bate Stefanovića, deo od Mramorske ulice do Vinogradarske ulice.
U Gradskom vodovodu kažu da je isključenje neophodno kako bi se radovi odvijali nesmetano i brže, a sve u cilju unapređenja infrastrukture i osiguravanja kvalitetnog vodosnabdevanja za sve građane.
Zbog privremene obustave vodosnabdevanja, za građane pomenutih ulica obezbeđena je distribucija pijaće vode putem cisterni Gradskog vodovoda, a nadležni u toj ustanovi apeluju na...
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.