Zaplenjeno 23 kilograma marihuane

Izvor: Studio B, 23.Jun.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 23 kilograma marihuane

Beogradska policija uhapsila je četiri osobe, od kojih dvojicu državljana Crne Gore, osumnjičene za prodaju droge, a u akciji je zaplenjeno 23 kilograma marihuane.

Uhapšeni su Stevan S. (1987) iz Prokuplja i Miodrag N. (1958) iz Beograda, kao i Miljan V. (1982) i Ratko V. iz Pljevalja u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su Miljan i Ratko V. u rezervoaru za gorivo putničkog vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << iz Crne Gore dovezli 15 kilograma marihuane, kako bi je predali osumnjičenom Stevanu S. zbog dalje prodaje. U dogovoru sa Stevanom S, vozilo su odvezli do auto-servisa, gde je osumnjičeni Miodrag N. demontirao rezervoar za gorivo i izvadio sakrivenu drogu.

Nakon hapšenja Stevana S. u pretresu njegovog stana i drugih prostorija nađeno je i oduzeto osam kilograma marihuane, kao i jedna vagica za precizno merenje. Sumnja se i da je Miljan V. autobusom iz Crne Gore po kuriru poslao 14 kilograma marihuane koju je preuzeo Stevan S. preuzeo zbog dalje prodaje uličnim dilerima na teritoriji Beograda.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.