Zakazana Skupština Prokuplja, na dnevnom redu poništenje oglasa za direktore javnih preduzeća

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2024, 14:43

Zakazana Skupština Prokuplja, na dnevnom redu poništenje oglasa za direktore javnih preduzeća

Gradska vlast u Prokuplju zakazala je petu po redu Skupštinu na kojoj će odbornici odlučivati i o poništenju oglasa koje su ranije raspisali za direktore JP Gradski vodovod i Direkcije za urbanizam i izgradnju. Da je vladajuća većina sigurna da će te tačke biti izglasane govori i to da su na dnevnom redu tačke o razrešenju i izboru novih v. d. direktora tih preduzeća, a Skupština je zakazana za sredu 3. aprila od 10 sati.
U Gradskoj upravi kažu da se oglas za direktore poništava iz proceduralnih razloga, te da pristigle koverte kanditata neće ni otvarati, već će ih vratiti pošiljiocima.
Za direktora Gradskog vodovoda pristigla je jedna...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.