Vučić je dao zadatak da se boks vrati u velike centre, s naglaskom na Prokuplje

Izvor: B92, 24.Maj.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučić je dao zadatak da se boks vrati u velike centre, s naglaskom na Prokuplje"

Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu održaće se narednog vikenda u dvorani "Dr Zoran Ðinđić“ u Prokuplju.

"Prokuplje ponovo postaje metropola boksa, kao u vreme Bratislava Ristića, Fazlije Šaćirovića, Ališanovića i Dejana Jovanovića. Odluka da šampionat Srbije organizujemo u ovom gradu doneta je s jasnim ciljem, ponovo podići boks ne samo u Prokuplju već u celom Topličkom okrugu koji je uvek Srbiji davao velike heroje, hrabre momke, šampione", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Prema njegovim rečima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je zadatak da se boks ponovo vrati u velike centre širom zemlje, s naglaskom na Prokuplje.

"Kupili smo novi ring i opremu za BK Topličanin, kako bi imali uslove za vrhunske treninge. Opština Prokuplje obezbediće operativne troškove za takmičare iz ovog kluba, pa se nadamo da će ovaj grad vrlo brzo imati nove šampione“, istakao je Borovčanin.

Finalne borbe na programu su u subotu od 19 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.