Višnjić: Ne glasajte za korumpirane

Izvor: RTS, 16.Apr.2012, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višnjić: Ne glasajte za korumpirane

Aleksandar Višnjić, predsednik Reformističke stranke, pozvao glasače da ne biraju aktuelne i korumpirane političare.

Predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić pozvao je glasače u Srbiji da ne glasaju za aktuelne i korumpirane političare, jer su oni uništili srpsku privredu i selo.

Višnjić je u Prokuplju naglasio da su Reformisti jedina autentična stranka sa juga Srbije i pozvao birače >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da na izborima podrže "siromašan i zapostavljen" narod na jugu zemlje.

On je rekao da se pokretanjem juga može pokrenuti i cela Srbija.

"Ako uđemo u Skupštinu, založićemo se za pokretanje proizvodnje i za otvaranje novih radnih mesta, bez čega nema života na jugu zemlje gde je i najizraženija nezaposlenost", naglasio je Višnjić.

Višnjić je, takođe, rekao da će se zalagati za kupovinu isključivo domaćih proizvoda i angažovanje domaćih stručnjaka i visokoobrazovanih kadrova, kao i da će se svim silama boriti "protiv uvozničke tajkunske politike beogradskih lobija."

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reformisti pozvali građane da ne glasaju za aktuelne i korumpirane političare

Izvor: Blic, 17.Apr.2012, 00:30

Predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić pozvao je danas glasače u Srbiji da ne glasaju za aktuelne i korumpirane političare jer su oni uništili srpsku privredu i selo. ..Višnjić je u Prokuplju naglasio da su Reformisti jedina autentična stranka sa juga Srbije i pozvao birače da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.