Vanja Grbić trenirao sa mladim Prokupčanima

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Grbić trenirao sa mladim Prokupčanima

Na pokaznom treningu koji je trajao oko 90 minuta, proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić pokušao je da neke od saveta, veština, tehnike i finesa odbojkaškog sporta prenese devojčicama i dečacima, članovima odbojkaških klubova u Prokuplju.

Vanja Grbić, već treću godinu želi da na ovaj način u Prokuplju promoviše odbojkaški sport; >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << foto: Lj. M.

Osvajač zlatne i bronzane olimpijske medalje, srebra na Svetskom prvenstvu i titule prvaka Evrope Vanja Grbić već treću godinu želi da na ovaj način u Prokuplju promoviše odbojku i približi je najmlađim sugrađanima.

On je ukazao na važnost bavljenja sporta za pravilan razvoj dece.

Rad sa decom možda nije ekonomski isplativ, ali predstavlja važnu misiju za sve nas, koji smo deo života posvetili sportu i bavljenju sportom. Veoma je važno da deca dožive loptu kao sredstvo za igru, a zadatak trenera je da ih usmeri i prenese im znanje – rekao je Grbić u Prokuplju.

Pokazni trening Vanje Grbića bio je besplatan i otvoren za sve odbojkaške klubove u gradu, njihove mlađe kategorije i školske selekcije prokupčkih osnovnih škola.

Grbić: "Veoma je važno da deca dožive loptu kao sredstvo za igru"; foto: Lj. M.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.