VELIKI PRITISAK NA PROKUPAČKU BOLNICU: Svaki dan se još dvoje-troje zdravstvenih radnika zarazi koronom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:14

VELIKI PRITISAK NA PROKUPAČKU BOLNICU: Svaki dan se još dvoje-troje zdravstvenih radnika zarazi koronom

Prokupačka bolnica osim pacijenata iz Prokuplja, prima i pacijente iz opština Blace, Žitorađa i Kuršumlija, koje pripadaju Topličkom okrugu.

U Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je 46 pacijenata, od kojih je 27 pozitivno na kovid-19, a njih 25 je na kiseoničkoj potpori i ima obostranu upalu pluća, rečeno je medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toj zdravstvenoj ustanovi.

Veliki je pritisak na bolnicu, svaki dan se još dvoje-troje zdravstvenih radnika zarazi i više pacijenata se primi nego što se otpusti, kažu u prokupačkoj bolnici.

Rukovodstvo te zdravstvene ustanove navodi da će lokalna samouprava platiti angažovanje tri higijeničarke, što će, veruju, pomoći u radu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.