Uz pretnju nožem mladić pokušao da siluje dečaka

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz pretnju nožem mladić pokušao da siluje dečaka

DRAMA U Žitorađi! Zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju Više javno tužilaštvo u Prokuplju podiglo je optužnicu protiv Tomice U. (23), višestrukog povratnika iz Držanca, sela u opštini Žitorađa. Prema dosadašnjim nalazima istrage, sumnja se da je Tomica krajem aprila ove godine, u večernjim časovima, na lokalnom putu pokušao da, uz upotrebu sile, „obljubi maloletnog N. S. iz istog sela“. - Presrevši biciklom dečaka, Tomica ga je, uz pretnju nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odgurnuo u jarak kraj puta i pokušao da ga napastvuje - navodi se u optužnici. - Preplašeni dečak je u jednom trenutku uspeo da se otrgne napasniku i pobegao kući, gde je čitav događaj ispričao ocu, koji je slučaj prijavio policiji u Žitorađi. Iako je, kako saznajemo, negirao delo koje mu se stavlja na teret, Tomica je odmah priveden, a posle jednomesečnog, određen mu je pritvor od još 30 dana. Napasniku preti kazna od pet do 15 godina zatvora. Inače, neuropsihijatrijskim veštačenjem je ustanovljeno da u vreme izvršenja krivičnog dela nije bio pod dejstvom alkohola. NASILNIK TOMICA U. je odranije poznat policiji jer je više puta osuđivan za razna krivična dela. Zbog nasilja u porodici izdržavao je kaznu u KPD u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pljačkao uz pretnju nožem

Izvor: Press, 11.Jun.2014, 14:38

Kako je saopštila PU Kraljevo, uhapšeni M.O. (31) iz Žiče kod Kraljeva je po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržani do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedena krivična dela... Pripadnici policije su juče, oko 14 časova, odmah po pozivu radnice..prodavnice...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.