Usvojen rebalans budžeta Prokuplja koji je doneo Privremeni organ

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 12:27

Usvojen rebalans budžeta Prokuplja koji je doneo Privremeni organ

Skupština Prokuplja usvojila je prvi rebalans budžeta za 2024. godinu, za koji opozicija tvrdi da je nezakonit jer je, umesto odbornika lokalnog parlamenta, budžet doneo i usvojio Privremeni organ. Uz brojne zamerke i ukazane nepravilnosti oko ovogodišnjeg budžeta, novim rebalansom je projektovan da on bude 2.066.773.457 dinara, a predviđeni deficit je oko 35 miliona dinara.
U senci političkih prepucavanja pozicije i opozicije ko je više upropastio Prokuplje, da li bivša vlast do 2012. ili sadašnja prethodnih 12 godina, nije bilo saglasnosti ni oko najvažnije stavke za funkcionisanje grada - budžet je za jedne realan i dobro isplaniran, a za druge,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.