Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2024, 14:46

Urbana gerila u Prokuplju obeležila 25 godina postojanja jedne rupe

Neformalna grupa "Urbana gerila" u Prokuplju nastavila je prethodnih dana da ukazuje na probleme putem objava na društvenim mrežama, a poslednja u nizu objava je dugogodišnji problem rupe na mostu preko reke Toplice koja, po njihovim navodima, "obeležava 25 godina svog postojanja".

Gerilci su postavili tablu kojom se ukazuje da rupa prečnika pola metra slavi 25 godina postojanja, ali se, kažu, boje da je u narednom periodu neko ne zatrpa.Problem šahte u Prokuplju; >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Foto: Urbana gerila

Rupa je na mostu preko reke kojoj se svi divimo i ponosimo. Žao nam je ako se neko doseti i pokuša da je sanira, čuvajmo je - sarkastično u svojoj objavi navode prokupački gerilci.

Pre nekoliko dana su takođe na šaljiv način ukazali na neke od propusta gradske vlasti u Prokuplju.Ukazuju i na problem partijskog zapošljavanja u Prokuplju; Urbana gerila

Ukoliko ste jutros prošetali gradom mogli ste da vidite da se vaš grad potpuno promenio, što se ono kaže za 360 stepeni. Na bilbordima u gradu osvanule su poruke upućene mladima koje imaju za cilj da komuniciraju sa mladima i objasne im da je ovo jedan "grad čuda". Na zgradi gradske kuće osvanula je tabla na kojoj piše “za rad u ovoj instituciji ne treba vam veza, dovoljna je stručnost” što označava početak jedne nove ere u Prokuplju, ere u kojoj ćete do posla moći isključivo sami, bez veze bez partijske knjižice - navode gerilci na društvenim mrežama.

Ukazuju i na lokal u kome je nekada bila smeštena Kancelarija za mlade, a koji godinama nije u funkciji.zapuštena kancelarija za mlade; Foto: Urbana gerila

Lokal je dobio novu namenu i ponovo će tu biti smeštena kancelarija za mlade. Velika tabla u centru za obaveštenja, koja je, kao i lokal, do sada služila za umrlice, od jutros ponosno poručuje “u ovom gradu mladi se pitaju”. Ali to nije kraj lepim vestima jer ponovo radi bioskop, otvoren je bazen i to nije sve jer je prokupački medicinski centar dobitnik dvostrukog Ginisovog rekorda za najdužu gradnju i najskuplji ikada građeni medicinski centar na svetu - ukazuju članovi prokupačke Urbane gerile.

Za gerilce mnoge stvari ne funkcionišu i gradska vlast ne radi dobro svoj posao, pa će nastaviti da iznose javno sve njihove propuste ne bi li ih naterali da služe građanima i rešavaju probleme običnih ljudi.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.