Umro od uboda stršljena

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2013, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro od uboda stršljena

Žarko Stojačić (63) umro je od ujeda stršljena u okolini Prokuplja. On je preminuo na putu do bolnice.   Njega je četiri puta ubo stršljen dok je bio na imanju kod prokupačkog sela Žitni Potok, pišu Južne vsti.   Stojačić je uspeo sam da se odveze do seoske ambulante gde mu je ukazana pomoć, a preminuo je na putu za prokupačku bolnicu.  
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Umro od uboda stršljenja

Izvor: juGmedia, 02.Okt.2013, 08:25

PROKUPLJE – Žarko Stojanović iz Beograda umro je od uboda stršljenja koji su ga napali u šumi, na njegovom posedu u blizni rodnog sela Žitni Potok kod Prokuplja...On je sa suprugom obilazio šumu zbog dojave krađe kada su ga napali stršljani. Znao je da je bio alergičan, pa je sa suprugom dotrčao...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.