Uhvaćen maloletnik osumnjičen da je uz pretnju nožem pokušao da opljačka trafiku

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2020, 15:59

Uhvaćen maloletnik osumnjičen da je uz pretnju nožem pokušao da opljačka trafiku

Zbog sumnje da je maskiran fantomkom i uz pretnju nožem od radnice jedne trafike u Prokuplju pokušao da otme novac od dnevnog pazara, prokupačka policija će podneti krivičnu prijavu protiv 15-godišnjaka iz ovog grada.

Kako navode u policiji, po nalogu nadležnog tužilaštva protiv maloletnika će biti podneta prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << napad se dogodio sinoć oko 22 sata, kada je prodavačica zatvarala kiosk kod glavne autobuske stanice u Prokuplju.

Napadač je imao crnu jaknu, kapuljaču i fantomku ispod toga. Prilikom pokušaja da otme pazar, žena ga je uhvatila za ruku kada je on potegao nož i povredio je u predelu glave a zatim je odgurnuo. Uspeo je da se otrgne, ali ga je slučajni prolaznik zaustavio, dok je u međuvremenu stigla i policija. Pošto se radi o maloletniku, on je nakon date izjave, pušten da se brani sa slobode - saznajemo iz istarge.

Radnica trafike je tokom ovog incidenta lakše povređena, trenutno se nalazi u bolnici, a slučaj vodi Više javno tužilaštvo u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Maskiran i naoružan nožem tinejdžer iz Prokuplja pokušao da opljačka trafiku

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 11:10

Prokupačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog petnaestogodišnjaka iz tog mesta zbog toga što je naoružan pokušao opljačka jednu trafiku...On je, maskiran fantomkom i uz pretnju nožem, od radnice jedne trafike u Prokuplju zahtevao da mu preda novac od pazara...Tom prilikom radnica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.