Uhapšeni kradljivci

Izvor: NTV.rs, 01.Nov.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni kradljivci

Niški policajci proteklih dana imali su posla sa nekoliko kradljivaca. Najpre je uhapšen 35-godišnji Aleksandar N., zbog sumnje da je 16. oktobra iz kuće u Kovanlučkoj ulici odneo lap-top računar i zlato, vredne 150.000 dinara. Iza rešetaka su završili i vršnjaci, 25-godišnji Antonio E. i Boban B., zbog više krađa u Nišu. A juče popodne u vozilu 20-godišnjeg Jovana P. policija pronašla gvozdenu armaturu I 5 džakova cementa, ukradenih sa gradilišta u Krfskoj ulici. I na kraju, noćas >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << oko 3h Ivan B. iz Prokuplja, i Đokica Z. iz Niša uhvaćeni su dok su pokušavali da obiju trafiku na Bulevaru Nemanjića. Protiv njih su podnete krivične prijave.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Bogat „plen“ niške policije

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2013

NIŠ – Tokom noći policija je na delu uhvatila trojicu lopova a rešila je i ranije slučajeve krađe i privela još trojicu Nišlija...Policija je najpre  noćas oko 03,30 časova zatekla Jovana P. (20) iz Niša kako krade gvozdenu armature i pet džakova cementa sa jednog gradilišta u Krfskoj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.