Uhapšena dva niška ugostitelja zbog viška gostiju

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Maj.2021, 16:08

Uhapšena dva niška ugostitelja zbog "viška" gostiju

Kako su potvrdili u PU Niš, policija je uhapsila F. V. (1992) iz Niša i A. M. (1973) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pripadnici policija sinoć su, u dva ugostiteljska objeka u Nišu, u vlasništvu osumnjičenih, zatekla više lica, što je suprotno epidemiološkim merama koje su na snazi.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, F. V. i A. M. određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

O događaju je obaveštena komunalna milicija, koja je preduzela dalje mere iz svoje nadležnosti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niš: Uhapšeni vlasnici lokala u kojima je zatečen veći broj gostiju

Izvor: B92, 15.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su F. V. (1992) iz Niša i A. M. (1973) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije...Policija je sinoć, u dva ugostiteljska objeka u Nišu, u vlasništvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.