Uhapšen osumnjičeni za krađu u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2024, 15:59

Uhapšen osumnjičeni za krađu u Prokuplju

Zbog sumnje da je pre dva dana u Prokuplju obio privatnu kuću u Pasjačkoj ulici, policija je uhapsila 46-godišnjeg muškarca iz Prokuplja.

Njemu je najpre određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju, predložena je mera smeštanja osumnjičenog u zdravstvenu ustanovu radi medicinskog veštačenja.

Uhapšenom M. M. je zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo najpre određeno zadržavanje do 48 sati, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nakon saslušanja dežurni tužilac je predložio meru medicinskog veštačenja. Radi se o višestruko osuđivanom licu - kažu u prokupačkom tužilaštvu.

M. M. se stavlja na teret da je 21. februara u Prokuplju izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju za koje je zaprećena maksimalna kazna do 8 godina zatvora.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.