Izvor: Blic, 17.Sep.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac iz Zvečana zbog gaženja dečaka kod Prokuplja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su B. P. (58) iz Zvečana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Za operaciju žuči lekar tražio 500 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su D.J. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita...On se sumnjiči da je kao lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu zahtevao novac u iznosu od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen vozač osumnjičen da je usmrtio dete kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2018

Zbog sumnje da je sinoć oko 17 sati, krećući se kolima iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju, kod Suve česme udario 8-godišnje dete kolima i na licu mesta ga usmrtio, prokupačka policija je uhapsila 58-godišnjeg muškarca iz Zvečana.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.