UZNEMIRUJUĆE! TRAŽIO DA IMA ODNOSE SA MAJKOM I SINOM (5): Žena iz Prokuplja podelila jezive poruke od svog poznanika

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 20:36

UZNEMIRUJUĆE! TRAŽIO DA IMA ODNOSE SA MAJKOM I SINOM (5): Žena iz Prokuplja podelila jezive poruke od svog poznanika

Žena iz Prokuplja podnela je prijavu protiv poznanika.

 Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje je upoznato sa slučajem, dalo je nalog policiji da detaljno proveri navode prijave, nakon čega će biti kvalifikovano delo.

Navodno, žena je protiv svog poznanika, podnela krivičnu prijavu u kojoj navodi kako joj u dužem vremenskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << periodu šalje uznemirujuće poruke.

- Prema rečima žene koja je podnela prijavu, poznanik je od nje tražio da fotografiše stražnjicu njenog petogodišnjeg sina i da joj pošalje te slike. Navodno, slao je i poruke u kojima kaže kako želi da ima seksualni odnos sa njom, ali i njenim sinom i da je to radio drugim majkama i deci - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima, preplašena majka je sve uznemirujuće poruke predala policiji.

- Sve će se znati nakon dokaznih radnji koje su naložene policiji. Ukoliko policija prikupi potrebne dokaze, formiraće se predmet i na osnovu toga kvalifikovati delo - potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.