Izvor: Blic, 08.Avg.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PROKUPLJU Sa nožem u ruci šetao glavnom ulicom

Prokupačka policija sprovela je do bolnice sinoć nešto posle 22.30 jedno lice, koje se šetalo glavnom ulicom u Prokuplju držeći nož u ruci.

Odmah nakon što je stigla prijava da čovek sa hladnim oružjem u ruci šeta gradom, policija je brzom intervencijom pronašla osumnjičenog koji je nakon toga prevezen na Odeljenje psihijatrije prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić".

Kako nezvanično saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi se o I. L. iz Prokuplja, inače višegodišnje lečenom psihijatriskom bolesniku koji je nakon što ga je policija dovezla u bolnicu, zadržan na odeljenju zbog daljeg lečenje.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, psihički bolesnik koji je sa nožem u ruci šetao pešačkom prokupačkom ulicom nije ugrožavao prolaznike niti je bilo ko povređen u ovom nesvakidašnjem incident.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa nožem u ruci šetao glavnom prokupačkom ulicom

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2016

Policija je uhapsila i sprovela na psihijatrijsko odeljenje čoveka koji u nedelju oko 22:30 šetao glavnom ulicom u Prokuplju sa nožem u ruci. Niko, srećom, nije napadnut, ni povređen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.