U Prokuplju za čišćenje puteva pripremili rizlu, so i traktore

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prokuplju za čišćenje puteva pripremili rizlu, so i traktore

Lokalna vlast u Prokuplju je za zimsko održavanje puteva iz opštinske kase izdvojila devet miliona dinara, a trenutno je na “lageru” 15 tona rizle i 24 tone soli, dok su u pripravnosti tri traktora, dve mašine i jedna cisterna.

U JKP Hameum koje je zaduženo za održavanje gradskih ulica i trotoara ističu da će u zavisnosti od potrebe biti nabavljene dodatne količine agregata namenjenih za zimsko održavanje.

Za održavanje lokalnih puteva, brinuće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se privatne firme koje su, kako tvrde u lokalnoj samoupravi, ponudile najbolju cenu na ranije raspisanom tenderu za zimsko održavanje puteva.

Sve službe su pripravne, situacija se svakodnevno prati, tako da nas nikakve padavine ne mogu iznenaditi – kažu u prokupačkoj Opštini.

Ističu da je pripremljena i spremna mehanizacija kojom će se čistiti gradske ulice, a JKP Hammeum za tu namenu raspolaže sa tri traktora sa odrivnim daskama i posipačima soli, dve kombinovane mašine i jednom cisternom sa odrivnim daskama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.