Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2023, 21:53

U Prokuplju održan Sajam zapošljavanja

PROKUPLJE

Sajam zapošljavanja održan je u prokupačkoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. Potrebu za oko 150 radnika iskazalo je 12 poslodavaca.

Najveći broj radnih mesta ponudila je Kompanija LEONI i to za zapošljavanje radnika u proizvodnji, ali i na poziciji ljudskih resursa i logistike. Takođe, veći broj radnih mesta nudi i fabrika BizLink, koja pored radnika u proizvodnji, zapošljava i inženjere.

Priliku da potraže posao, nezaposlena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lica sa područja Prokuplja, imaju i u „Riču“, gde se traže trgovci i magacioneri, kao i u firmi „Grin internacional“, koja se bavi preradom voća u Novoj Božurni. Pored sezonskih radnika, ima mesta i za viljuškariste.

Na sajmu posao je ponudila i firma „Pro beton“ u Donjoj Konjuši, koja traži radnike za izradu betona i behaton ploča, ali i neke osiguravajuće kuće koje zapošljavaju agente osiguranja.

“Sajmovi zapošljavanja su mesto gde se susreću poslodavci i nezaposlena lica i to je prilika da ljudi koji traže posao  ostvare direktan kontakt sa poslodavcem i saznaju sve o poslovima koji se nude. Oni danas na štandovima poslodavaca popunjavaju prijave, informišu se o konkretnom radnom mestu, o uslovima rada i dogovaraju o daljim koracima”, rekao je ispred NSZ Branislav Strahinić.

On ističe da je sajam već u ranim jutarnjim satima posetio veliki broj osoba koje traže posao, što znači da će ovaj vid pomoći biti uspešan i za nezaposlene i za poslodavce. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.