U Prokuplju nakon svađe – pucnjava (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prokuplju nakon svađe – pucnjava (VIDEO)

U pucnjavi koja se noćas oko 1 sat posle ponoći dogodila ispred kafića “Kastelo” u Prokuplju, ranjen je četrdesetdvogodišnji Riki U. Njegovo stanje je stabilno i trenutno se nalazi na odeljenju hirurgije u Prokuplju, potvrdili su za Nišku televiziju u prokupačkoj opštoj bolnici.

Riki U. zadobio je prostrelnu ranu desne butine u pucnjavi koja se dogodila noćas u prokupačkom kafiću “Kastelo”, a prema nezvaničnim informacijama, pucnjava je usledila nakon svađe koja se među grupom mladića dogodila u kafiću.
http://youtu.be/STGk_j0kJ5g
Istraga povodom ranjavanja je u toku, a svi koji se sumnjiče da su učestvovali ili bili svedoci ovog incidenta su privedeni, kažu u prokupačkoj policiji.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.