U Prokuplju i Topličkom okrugu ubedljiva pobeda Vučića

Izvor: B92, 03.Apr.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prokuplju i Topličkom okrugu ubedljiva pobeda Vučića

Prokuplje -- Na predsedničkim izborima u Prokuplju kao i u svim opštinama Topličkog okruga najviše glasova je dobio Aleksandar Vučić.

On je u dva sela dobio gotovo stoprocentnu podršku, saopštili su predstavnici opštinskih izbornih komisija.

Vučić je dobio gotovo 100 odsto glasova u selu Bublica u opštini Prokuplje, a gde je od 92 građana koji su izašliu na izbore za njega glasalo 91 glasalo.

U opštini Prokuplje je za Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasalo 68,27odsto građana, drugo mesto osvojio je Saša Janković sa 9, 91odsto glasova, dok je na trećem mestu sa 6,2 odsto glasova Luka Maksimović - Preletačević.

I u opštini Žitorađa Vučić je ubedljivo pobedio osvojivši 81 odsto glasova onih koji su izašli na birališta.

Na drugom mestu sa 4,5 odsto osvojenih glasova je Maksimović a sa osvojenih 3,82 odsto Janković se našao na trećem mestu.

I u Kuršumliji najveći broj glasova 68, 45 odsto dobio je Vučić, na drugom mestu, sa osvojenih 7,25 odsto glasova bio predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj dok je ; na trećem mestu Janković sa 7,07 odsto.

Vučić je u Blacu osvojio 69,48 odsto glasova građana, Janković 10, 8 odsto a Maksimović 4,63 odsto .
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.