Tragedija kog Prokuplja: Stradali berači višanja

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kog Prokuplja: Stradali berači višanja

Tri osobe izgubile su život u saobraćajnoj nesreći koja se dogovila u selu Merovac, kod Prokuplja. Kako prenose mediji, do nesreće je došlo kada je kamion udario u vozilo u kome su se nalazili berači višanja.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a vozilo koje je prevozilo radnike se u momentu nezgode uključivalo u saobraćaj, pošto su predhodno stali kod lokalne prodavnice da bi kupili namirnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Povređena su još dva berača višanja i vozač iz Bele Palanke. Na licu mesta je intervenisala ekipa Hitne službe službe prokupačkog Doma zdravlja, koja je posle ukazane pomoći na lice mesta, povređene prevezla na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" gde je u toku dijagnostika povređenih.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.