Topličanin iz Prokuplja: Trka za prvo mesto u Zoni zapad

Izvor: juGmedia, 07.Feb.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topličanin iz Prokuplja: Trka za prvo mesto u Zoni zapad

U prisustvu članova Uprave, stučnog štaba i navijača, počele su pripreme fudbalera Topličanina za prolećni deo prvenstva, za trku sa Trajalom iz Kruševca za vrh tabele Zone zapad i plasman u Srpskoligaški karavan, tamo gde je, kako su Prokupčani ubeđeni, mesto ovom klubu.

Cilj nam je da pokušamo da sustignemo i prestignemo Trajal koji ima dobar tim, ali mi se uzdamo u naš kvalitet i sve ćemo učiniti da mi budemo na kraju prvaci”, kazao je pozdravljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ekipu šef struke  Zvonimir Vidaković.

Prozivci se odazvalo čak 26 fudbalera, a među njima nije nije bilo samo golgetera Petra Ikića koji je pristupio niškom Sinđeliću. Ali se zato u matični klub vratio vrsni golgeter Predrag Mladenović koji je bio u Žitorađi, tako da se neće osetiti odlazak Ikića.

Takođe, iz omladinskog pogona priključeno je nekoliko igrača, a među njima je i perspektivni Ranđelović.

Sve prisutne u prostoriji kluba na zajedničkom sastanku pozdravio je „alfa i omega“ kluba Mirko Ćeranić, najzaslužniji za ponovni povratak Topličanina na mesto uspeha, poželevši svima dobro zdravlje i sreću za ulazak kluba u Srpsku ligu istok.

Govoreći i planu priprema, Vidaković je izrazio je zadovoljstvo zbog masovnog odaziva fudbalera i najavio nastavak priprema na crnogorskom primorju.

Sa radošću mogu da saopštim da se od 15. februara selimo na desetodnevne pripreme  u našoj staroj bazi  na crnogorskom primorju u Buljarice. Pre polaska, 12. februara, ćemo odigrati utakmicu sa Pukovcem. Na moru smo u planu da odigramo nekoliko utakmica. A po povrtaku takođe ćemo odigrati 5-6 kontrolinih utakmica kako bi smo tim iskristalisali za proleće”, istakao je Zvonimir Vidaković, s uverenjem da navijači Topličanina neće doživeti razočaranje u predstojećoj sezoni.

Vukašin Stevanović
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.