Težak sudar kod Prokuplja

Izvor: Studio B, 28.Jun.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak sudar kod Prokuplja

Jedna osoba je poginula, a dve su zadobile teške povrede u nesreći kod Prokuplja.

Na regionalnom putu Prokuplje- Kuršumlija, u selu Kondželj, u saobraćajnom udesu putničkog vozila i šlepera jedna osoba je izgubilo život, a dva su zadobila teške povrede, javlja RTS.  Sudar se dogodio oko 19.30.

Kako RTS nezvanično saznaje, sudar se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dogodio kada je automobil "opel vektra", beogradskih tablica, iz nerazjašnjenih okolnosti, prešao na suprotnu stranu i direktno se sudario sa kamionom podgoričkih tablica.

Na licu mesta poginuo je vozač automobila R. P. (1957.) iz Beograda, dok su dvojica putnika koja su se nalazila u automobilu teško povređena.

M. S. (1988.) iz Beograda, sa višestrukim prelomima rebara i unutrašnjim povredama prebačen je u niški Klinički centar, dok je R. J. (1993), takođe iz Beograda, sa prelomom noge, zadržan na odeljenju prokupačke hirurgije.

 
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.