Teška nesreća u Prokuplju

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Prokuplju

Pet osoba je povređeno, među njima i dvoje maloletnika, u teškoj saobraćajnoj nesreći u Prokuplju. Do udesa došlo kada je vozač "forda" koji je bežao od policije na semaforu prošao kroz crveno.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Prokuplju povređeno je pet osoba, među kojima je i dvoje maloletnika, saznaje agencija Beta iz policijskih izvora.

Prema još nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je vozač "forda" P. M. (37) koji se kretao velikom brzinom ulicom Ratka Pavlovića iz pravca Niša, prošao na semaforu kroz crveno i udario na raskrsnici putničko vozilo koje se uključivalo u saobraćaj.

Kako tvrde očevici događaja, vozač "forda" je bežao od policije koja je dobila dojavu da vozilo juri kroz grad velikom brzinom, pa je pokušala da ga zaustavi.

U udesu je najteže povređen F. K. (15) iz Prokuplja, koji je zbog težih povreda glave hitno prebačen u Kliničko-bolnički centar u Nišu, dok je V. K. (38) zadobio trostruki prelom desne potkolenice i zadržan je u prokupačkoj bolnici.

U Niš je prebačen i P. M. (37) zbog preloma kuka, dok su A. P. (26) i S. T. (14) lakše povređeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokuplje:Bežao od policije, izazvao tešku nesreću

Izvor: Mondo, 23.Mar.2014

Pet osoba je povređeno, među kojima i dvoje maloletnika, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Prokuplju,..

Nastavak na Mondo...

Bežeći od policije izazvao tešku nesreću

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2014

Pet osoba je povređeno, među kojima i dvoje maloletnika, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Prokuplju. Prema još nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je vozač "forda" P.M. (37) koji se kretao velikom brzinom, prošao na semaforu kroz crveno i udario na raskrsnici putničko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.