TUŽAN KRAJ POTRAGE: Nestali Prokupčanin se obesio u napuštenoj kući

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽAN KRAJ POTRAGE: Nestali Prokupčanin se obesio u napuštenoj kući

Čovek iz Prokuplja za kojim se tragalo pronađen u napuštenoj kući u selu njegovog dede u mestu Crna Čuka PROKUPLjE - Dejan Lakićević (45) iz Prokuplja kome se gubi svaki trag od utorka ujutru kada je krenuo da bere pečurke u selu Prekašnica pronađen je obešen u napuštenoj kući u selu njegovog dede u mestu Crna Čuka. Pročitajte još: Dejan otišao da bere pečurke i nije se vratio, mobilni mu i dalje zvoni! Dejanov nestanak prijavljen je policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nedugo posle njegovog odlaska u šumu a policijski inspektori locirali su njegov mobilni telefon a pootm i pojačali pretragu koja je rezltirala njegovim pronalaskom. Inače, iako su motivi njegovog samoubistva nepoznati prema nezvaničnim saznanjima Dejan je u detinjstvu imao psiičkih problema ali je te probleme kasnije sanirao, oženio se i dobio dete, a bio je zaposlen kao vaspitač.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo nestalog muškarca iz Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019

Telo muškarca iz sela Prekašnica kod Prokuplja čiji je nestanak prijavljen u utorak, nakon što je krenuo da navodno bere pečurke i nestao, pronađeno je u napuštenoj kući njihovih rođaka, 500 metara udaljenog od porodične kuće, potvrđeno je u policiji...Porodica 46-godišnjeg D. A. kaže da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.