Sve za ljubav: Gorana se kuvala četiri sata da bi videla Gastoza

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za ljubav: Gorana se kuvala četiri sata da bi videla Gastoza

Nakon izlaska iz rijalitija Maldivi, Nenad Marinković Gastoz, odmah je pozvao Goranu Gogu Babić, pevačicu u koju se zaljubio.

Par je od tog trenutka nerazdvojan, a Gorana otkriva kako je sve to izgledalo i šta se sve dešavalo kada je Nenad napustio „Maldive“:

Kad je Nenad izašao iz “Maldiva” pozvao me je, a ja nisam verovala. Čula sam njegov glas, ali prosto nisam očekivala da će se sve tako brzo desiti. Obećala sam da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ga čekam, kao i on meni. Bila sam kod roditelja u Prokuplju, 250 kilometara udaljena od Beograda, ali kad me je pozvao ja sam mu rekla “OK” i sela u autobus. Četri sata sam se kuvala da bi došla”, rekla je kroz smeh Gorana i dodala:

Upoznala sam njegovu mamu. Gospođa je prelepa, fina, mirna, njena dobrota se odmah vidi. Jedva čekam da Nenad upozna moje roditelje, za sad smo na telefonskoj vezi sa njima“, rekla je Gorana.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Maldivi

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.