Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2020, 09:08

Sve ću vas pobiti: Sudija iz Prokuplja vozio sa 2,4 promila alkohola i napao policajca koji ga je zaustavio

Sudija Osnovnog suda u Prokuplju M.R. zaustavljen je od strane saobraćajne policije koja je ustanovlila da on vozi pijan, sa 2,4 promila alkohola u krvi.
Sudija je napao policajca koji ga je zaustavio.
Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju mu je odredilo je zadržavanje.
Kako pišu Novosti, pozivajući se na Informer, u postupku njegovog privođenja napao je policijskog službenika i udario ga u vrat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Čak i nakon privođenja u stanicu, sudija je nastavio da preti policajcima, kojima je govorio „da kod kuće ima pušku i sekiru i da će ih sve pobiti“.
Na Fruškoj gori pijan vozio auto sa lažnim tablicama za vreme policijskog časa

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Sudija prokupačkog suda vozio pijan, pa napao policajce

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2020

Zbog sumnje da je, tokom saobraćajne kontrole, udario policajca koji je pokušao da ga testira na alkohol, uhapšen je sudija prokupačkog Osnovnog suda. Kako saznajemo u Tužilaštvu, on je na alko-testu imao 2,4 promila i protiv njega će, pored prijave za saobraćani prekršaj, biti podneta i krivična...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.