Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2023, 21:50

Suzbijanje larvi komaraca ove nedelje u Prokuplju, Kuršumliji, Žitorađi i Blacu

PROKUPLJE-KURŠUMLIJA-BLACE

U saradnji sa lokalnim samoupravama, Društvo za dezinfekciju i deratizaciju EKO-SAN PLUS d.o.o. Beograd-Zemun će sprovesti tretman protiv suzbijanja larvi komaraca na području Topličkog okruga tokom ove nedelje. Izvođenje tretmana trajaće četiri dana, po jedan dan na svakom području Topličkog okruga.

Na području grada Prokuplja, akcija će biti sprovedena 11. jula, na površini od 140 hektara, a na području Kuršumlije 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jula, na površini od 130 hektara.

Trećeg dana akcije, 13. jula, sprovešće se tretman na području Žitorađe, gde će preparatom za suzbijanje larvi komaraca biti tretirano 100 hektara površine, a isto toliko hektara na teritoriji opštine Blace 14. jula.

Tretman smanjenja brojnosti komaraca sprovodi se pretežno u staništima reka, jezera, bara i kanala. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.