Suspendovani policajci iz Prokuplja kojima je pobegao pritvorenik

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 14:28

Suspendovani policajci iz Prokuplja kojima je pobegao pritvorenik

Zbog toga što im je pritvorenik Okružnog zatvora u Prokuplju pobegao dok su ga vodili kod tužioca na saslušanje, dvojica policajaca su suspedovana i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak. Inače, pritvorenik je pobegao pre oko mesec dana i to tako što su mu policajci skinuli lisice kako bi otišao u toalet, a on se iskrao. Pronađen je nakon pola sata i ponovo vraćen u zatvor.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Policajci iz Prokuplja kojima je pobegao pritvorenik suspendovani

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2020

Zbog toga što im je pritvorenik Okružnog zatvora u Prokuplju pobegao dok su ga vodili kod tužioca na saslušanje, dvojica policajaca su suspedovana i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak...Inače, pritvorenik je pobegao pre oko mesec dana i to tako što su mu policajci skinuli lisice kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.