Stigla voda posle pet dana na +40

Izvor: B92, 03.Jul.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla voda posle pet dana na +40

Prokuplje -- Posle pet dana borbe sa nesnosnim vrućinama bez vode, stanovnici Đurevačkog naselja i Novoselske ulice u Prokuplju su dobili osveženje, pišu "Južne vesti".

Radnici JP "Gradski vodovod" su sinoć konačno uspeli da saniraju tešku havariju na vodovodnoj mreži ispod Stražavačkog mosta i zamenili glavnu vodovodnu cev.

Prema rečima tehničkog direktora tog JP Mome Milojkovića, uz veliki trud >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i napor radnika Vodovoda zamenjena je čitava cev i ne očekuje se da više dolazi do pucanja i havarija, barem na ovom delu.

"Zaista sam zadivljen strpljenjem koje je deset odsto Prokupčana pokazalo dok u ovim vrelim letnjim danima nisu imali vode. S obzirom da u sve tri akumilacije ima dovoljne količine vode, ne očekujemo nestašicu, sem ako se opet ne desi veliki kvar, kao što je bio ovaj", rekao je on, prenose "Južne vesti".

Podsetimo taj deo Prokuplja je pet dana bio bez vode, a zbog havarija na elektromreži i gašenja crpnih stanica ceo grad je nekoliko sati bio bez vode i mogućnosti za osveženje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.