Štedljive sijalice u seoskim sredinama

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štedljive sijalice u seoskim sredinama

PROKUPLJE – U okviru redovnog održavanja ulične rasvete  na  teritoriji opštine Prokuplјe, Javno preduzeće za urbanizam i uređenje je tokom jun započelo zamenu  dotrajalih živinih sijalica i postavlјanje svetilјki, u selima prokupačke opštine.

Nove natrijumove sijalice, koje su ekonomičnije i bezbednije, postavlјene su  na 30%  seoskog područja, a do kraja novembra biće zamenjena ulična rasveta  u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svim selima.

Za ove radove iz opštinske kase je do sada izdvojeno oko 1,5 miliona dinara i oko milion dinara za urgentne radove  iz prethodne javne nabavke,  kada je usled vremenskih nepogoda  došlo do pada rasvetnih kablova na 250 polјa, takođe na seoskom području.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.