Srpska liga istok: Lebančani najubedljivi u 1. kolu, Nišlije tri od četiri

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2020, 11:02

Srpska liga istok: Lebančani najubedljivi u 1. kolu, Nišlije tri od četiri

Furiozno je otpočeo novu sezonu Radan iz Lebana, pošto je zabeležio najubedljiviju pobedu na otvaranju Srpske lige istok - deklasirao je Topličanin u Prokuplju sa čak 6:1. I niški klubovi su dobro počeli - izgubila je jedino Budućnost, dok su slavili Mladost Medoševac, Sinđelić, kao i Car Konstantin koji je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

Broj klubova sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << teritorije grada Niša ove sezone se popeo na četiri pošto je Mladost iz Medoševca obezbedila istorijski plasman u Srpsku ligu istok. Na premijeri je ovaj klub slavio u gostima, pošto je u Paraćinu minimalcem savladao Borac.

Ostali su igrali kod kuće - Car Konstantin je sa 4:0 deklasirao još jednog novajliju Župu iz Aleksandrovca, Sinđelić minimalcem zaječarsku ekipu Kablovi, dok je popovačka Budućnost izgubila sa 1:2 od Timočanina iz Knjaževca.

Drugi debitant sa juga - Pčinja iz Trgovišta nije uspela da trijumfuje na startu, jer ju je savladao Timok u Zaječaru sa 2:1. Ni povratnik u treći rang takmičenja Morava iz Vladičinog Hana nije se proslavila - izgubila je kod kuće, rezultatom 2:0 od Rembasa iz Resavice.

U derbiju Jablaničkog okruga bolja je bila gostujuća Vlasina iz Vlasotinca, koja je minimalcem pobedila Moravac u Mrštanu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.