Sabraćajna nesreća kod Prokuplja: Teško povređeni maloletnici

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 19:36

Sabraćajna nesreća kod Prokuplja: Teško povređeni maloletnici

Dva maloletnika, od četrnaest i šesnaest godina, povređena su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 18 časova dogodila na putu Gornja Trnava – Šumarovac.

Tinejdžeri su povređeni kada je došlo do kontakta između automobila i motora na kojem su obojica bili. Na lice mesta su izašla dva vozila Hitne pomoći Doma zdravlja u Prokuplju i pružile pomoć povređenima.

Kako je potvrđeno u Urgentnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić", na ovom odeljenju su primljene dve osobe, jedna je svesna, a druga nije. Oba dečaka su hitno prebačena na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Na licu mesta je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEDAN DEČAK ŽIVOTNO UGROŽEN, DRUGI U TEŠKOM STANJU Poznato kako su maloletnici povređeni u udesu kod Prokuplja

Izvor: Blic, 10.Avg.2023, 10:50

Dvojica dečaka stara 14 i 16 godina koji su teško povređeni juče u udesu kod Prokuplja oko 18 časova na putu Gornja Trnava – Šumarovac, hospitalizovani su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu sa teškim povredama a jedan od njih prema rečima lekara ima "brojne povrede koje su životno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.