Izvor: S media, 28.Apr.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PROKUPLJU: Direktora bolnice optužili da spava s maloletnicama kako bi im obezbedio posao

Fejsbuk strana "Tračara Prokuplje" objavila je da dr Dragan Dinić, predsenik ujedinjenih regiona Srnije (URS) koji takođe obavlja i funkciju direktora opšte bolnice u Prokuplju, spava s maloletnicama i devetnaestogodišnjakinjama kako bi im kao direktor bolnice obezbedio posao.

Uz njegovo ime stoji i ime portparola bolnice i glavne medicinske sestre, koju je ova strana javno optužila da spava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << s direktorom.

Svi prozvani, među kojima su i vodeći lokalni političari prokupačkog DS-a Milan Arsović, Boban Lepojević, Goran Mrdaković i Vladimir Jovanović, koji živi u Beogradu obratili su se nadležnim državnim organima, policiji i prokupačkom sudu kao i odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri MUP u Beogradu gde je otpočeta istraga.

(Južna Srbija, Tračara Prokuplje)

Foto: guliver/thinkstock
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.