Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2022, 11:29

SANU u Nišu povodom obeležavanja dana univerziteta

NIŠ

Povodom obeležavanja pedeset sedme godišnjice Univeriteta u Nišu, Srpska akademija nauka i umetnosti – Ogranak SANU u Nišu, Narodna biblioteka „Rade Drainac” Prokuplje i Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla” Niš pozivaju sve ljubitelje pisane reči na izložbu i okrugli sto o životu i delu Dušana Z. Milačića, romaniste, književnika i prevodioca, kao i na promociju knjige njegovih pesama, eseja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i prepiske. Izložba je otvorena juče u sali  Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla”. Istog dana je održan i okrugli sto u multimedijalnoj Sali Univerziteta u Nišu posevćen ovom romanopiscu, književniku i prevodiocu.

                               Organizovana je i promocija knjige Momenti duše: poezija, eseji, prepiska, koja će biti održana u petak, 27.maja u 12 sati u sali Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla” Niš.

                              Izložbu, okrugli sto i promociju knjige organizatori daruju Univerzitetu u Nišu, povodom Dana Univerziteta koji će biti obeležen 15.juna.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.