Rukomet super B liga osmo kolo

Izvor: JUGpress.com, 16.Nov.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet super B liga osmo kolo

RUKOMET, SUPER „B“ LIGA, OSMO KOLO

TOPLIČANIN (PROKUPLJE) DOLAZI U LESKOVAC

Rukometaši Dubočice 54 na svom parketu dočekuju ekipu Topličanina iz Prokuplja u utakmici 8. kola Super „B“ rukometne lige „Istok – Zapad“. Igraće se u subotu u Sportskom centru Dubočica sa početkom u 17:30.

Siniša Mičić, trener u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ekipi RK Dubočica 54, kaže da u Leskovac dolazi ekipa iz Prokuplja sa kojom Leskovčani imaju dobre odnose.

„Znamo se, dobro se poznajemo i oni će sigurno pokušati da na našem terenu nadoknade propušteno u prethodnim kolima. Mi posle Planinke nemamo pravo na kiks pred našim navijačima. Verujem da ćemo osvojiti dva boda i uhvatiti priključak sa ekipama iz samog vrha tabele. Ekipa je kompletna, nema povređenih igrača.“

Slično misli i golman Aleksandar Gašić.

„Očekujem dva boda iz ove utakmice i ništa manje od toga. Naporno smo radili, spremni smo za tu utakmicu. Ekipa Topličanina je dobra ekipa, iskusna i sigurno će doći da se bore za bodove. Ipak, mi smo domaćini i samo od nas zavisi šta će da se desi u ovoj utakmici.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.