Rekonstrukcija sanitarnih čvorova u prokupačkim školama

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija sanitarnih čvorova u prokupačkim školama

PROKUPLJE – Realizacija projekta „Rekonstrukcija sanitarnih čvorova“ u osnovnim i srednjim školama opštine Prokuplјe, za koji je lokalna samouprava izdvojila 35 miliona dinara, privodi se kraju.

“Radovi su u toku u srednjoj polјoprivrednoj školi „Radoš Jovanović Selјa“, ali i u osnovnim školama u Donjoj Stražavi, Balinovcu i Relјincu. U osnovnoj školi „Milić Rakić Mirko“ i „Nikodije Stojanović >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Tatko“ počeli su nešto kasnije, jer se za početak istih u drugoj školi, čekala saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture, pošto ona ima status spomenika kulture”, rekla je za opštinski sajt članica Opštinskog veća zadužena za resor obrazovanja Maja Ranđelović.

Ulaganje u školske objekte je najveće poslednjih nekoliko decenija, a Opština Prokuplјe je na taj način još jednom potvrdila da je briga o  deci, njihovom obrazovanju, kao i zdravom i bezbednom boravku u školi prioritet lokalne vlasti.

Izvor: Opština Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.