ROTVAJLER IZUJEDAO DEČAKA (11) U PROKUPLJU! Mališanu nanete višestruke telesne povrede, spasila ga slučajno prolaznica

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 14:55

ROTVAJLER IZUJEDAO DEČAKA (11) U PROKUPLJU! Mališanu nanete višestruke telesne povrede, spasila ga slučajno prolaznica

Drama u Prokuplju

U Prokupačkom naselju Plehane kuće tokom vikenda, pas je napao i naneo višestruke povrede detetu starom jedanaest godina. Mališan je hospitalizovan i zadržan na Odeljenju hirurgije radi daljeg lečenja.

- Primljen je kod nas u pratnji majke na Prijemno-trijažnom odeljenju zbog višestrukih ujeda i ogrebotina koji su kako je rekao nastali od psa.

Nakon opservacije je upućen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Odeljenje hirurgije, gde je zadržan- potvrđeno  je u prokupačkoj Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“.

Nezvanično smo saznali da je reč o vlasničkom psu, rase rotvajler i da je pas skočio na dete, a žena koja je bila u blizini, pokušala je i na kraju odvukla psa od mališana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.