RAČUN ZA KAFU I ČAJ IZ KAFANE U PROKUPLJU ZAPALIO MREŽE: Da li je moguće da piće KOŠTA OVOLIKO igde u Srbiji?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 10:28

RAČUN ZA KAFU I ČAJ IZ KAFANE U PROKUPLJU ZAPALIO MREŽE: Da li je moguće da piće KOŠTA OVOLIKO igde u Srbiji?! (FOTO)

Gosti ovog ugostiteljskog objekta prijatno su se iznenadili kada su dobili svoj račun!

Prijatna boemska kafana u srcu Prokuplja privukla je pažnju posetilaca sa strane, koji su šokirani neverovatnim cenama artikala.

Svi smo svedoci cena u beogradskim kafanama i klubovima i svesni smo da za jedan izlazak moramo izdvojiti određenu svotu novca, koja nije zanemarljiva. Samim tim smo naviknuti na visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << račune za ovu vrstu ugođaja.

A da li ste se nekad po dobijanju računa od konobara prijatno iznenadili? Ako i vi u Prokuplje dolazite iz naše prestonice ili nekog drugog, većeg grada, bićete u neverici!

Na društvenoj mreži Fejsbuk, osvanuo je račun iz gorepomenute prokupačke kafane, koji pokazuje da je cena domaće kafe je svega 80 dinara, dok je cena za čaj čitavih 50 dinara! 

Ne verujete? Ni mi nikada ne bi poverovali da nismo videli dokaz, zapanjujuće!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Račun za kafu i čaj iz Prokuplja ostavio ljude u šoku: Da li je moguće da piće košta ovoliko bilo gde u Srbiji?

Izvor: Blic, 30.Nov.2023

Prijatna boemska kafana u srcu Prokuplja privukla je pažnju posetilaca sa strane, koji su šokirani neverovatnim cenama artikala. Svi smo svedoci cena u beogradskim kafanama i klubovima i svesni smo da za jedan izlazak moramo izdvojiti određenu svotu novca, koja nije zanemarljiva. Samim tim smo naviknuti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.