Prvoj bebi u Prokuplju čestitka od 60.000 dinara

Izvor: B92, 03.Jan.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvoj bebi u Prokuplju čestitka od 60.000 dinara

Prokuplje -- Prva beba rođena 2017. u prokupačkom porodilištu je Mihailo, čija je majka Milena Cekić dobila od Opštine Prokuplje čestitku od 60.000 dinara.

Njih je u prokupačkom porodilištu obišao predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović koji im je čestitao novogodišnje praznike.

"Malom Mihailu i svoj deci u Novoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želim puno zdravlja, sreće i uspeha", kazao je Simonović.

On je dodao da lokalna samouprava čini velike napore kako bi stvorila bolje uslove za život pre svih deci i mladima u tom kraju.Načelnik prokupačkog porodilišta Nenad Radmanović, jedinog za sve četiri opštine Topličkog okruga je istakao da prošle godine rođeno 666 beba, što je prosek rađanja u poslednjoj deceniji u tom kraju.

Mihailo je i prva beba rođena 2017. godine u Topličkom okrugu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.