Protiv „fenjeraša“ za nove bodove (nedelja, 17 h)

Izvor: KGsport.info, 16.Mar.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv „fenjeraša“ za nove bodove (nedelja, 17 h)

Rukometašice Radničkog 1964 ugostiće u nedelju, 17. marta od 17 časova u hali „Jezero“ ekipu Požarevca, u utakmici 15. kola Super B lige Srbije. Učenice Rodoljuba Kurandića pokušaće da u susretu sa „fenjerašem“ dođu do značajnih bodova u borbi za opstanak i produže niz dobrih rezultata na svom parketu.
Nakon poraza u Prokuplju proteklog vikenda, Kragujevčanke su ponovo na samo dva boda od opasne zone. Zbog toga se trijumf u predstojećem susretu sa jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << od najslabijih ekipa u ligi nameće kao imperativ.
Ekipa Radničkog 1964 je jesenas bez veći problema slavila u Požarevcu sa 39:30, pa se sličan epilog očekuje i u sutrašnjem susretu. Ono što takođe ide Kragujevčankama u prilog, jeste činjenica da na poslednje četiri utakmice na svom parketu nisu osetile gorčinu poraza.
– Odlučne smo u nameri da zaboravimo poraz iz prethodnog kola i krenemo dalje. Ovog vikenda očekuje nas važna utakmica protiv ekipe Požarevca. Bez obzira na ubedljivu pobedu u našem prethodnom susretu, ne smemo ih potceniti i moramo dati maksimum od prvog do poslednjeg minuta kako bi bodovi ostali kod nas. Verujem da ćemo uz siguran start, agresivnu odbranu koja treba da zaustavi njihova glavna oružja, sestre Petković i iskusnu Maksimovićevu, te dobru realizaciju, doći do nova dva važna boda. Znajući da ekipa iz Požarevca nije na zavidnom mestu na tabeli, očekujem da ćemo opravdati ulogu favorita – izjavila je za klupski sajt Anđela Srećković.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.